Intretinere produse

Fiecare produs Etalez necesită o modalitate specială de îngrijire și întreținere, după cum urmează:
Obiecte mobilier: se interzice păstrarea produselor în mediu umed, udarea repetată, păstrarea în mediu cu vapori de solvenți, substanțe inflamabile sau spații necorespunzătoare. Nu se recomandă încercarea de reparare de către persoane neautorizate. Transportul neadecvat din vina beneficiarului poate dăuna produsului. Utilizarea suportului produsului cu greutăți necorespunzătoare, aducerea de modificări sau amplasarea neadecvată poate de asemenea dăuna produsului. Pentru întreținere, mobila se șterge cu o cârpă moale, uscată sau umedă.

Tăvi, boluri, cutii, coșuri, diverse articole din lemn: se șterg delicat cu o cârpă moale, uscată sau foarte puțin umedă.

Țesături: vă rugăm să le spălați manual, la o temperatură cât mai scăzută, până în 30 de grade. Nu se recomandă stoarcere excesivă, iar uscarea trebuie să fie pe o suprafață cât mai plană. Călcarea se va face pe dosul materialului la o temperatură cât mai mică.

Recipientele din lut: au scop decorativ. Nu le umpleți cu apă.

Plante, flori artificiale, crenguțe decorative: A nu se spăla cu apă. Se vor șterge cu o cârpă uscată sau cu un pămătuf.

Decorațiuni de dimensiuni mici, decorațiuni specifice de Crăciun/Paște: A nu se lăsa la îndemâna copiilor, scop decorativ, a nu se ingera. Se curăță cu o cârpă umedă moale.

Obiecte din hartie, carton: A se feri de foc, a nu se lăsa la îndemâna copiilor, a nu se uda.

Bijuterii:

Cum purtăm bijuteriile?

– Înlăturați bijuteriile când realizați activități care le pot expune la chimicale sau căldură (menaj, sport).

– Nu purtați bijuteriile în timpul somnului. Mișcările din timpul somnului, precum și transpirația vor deteriora bijuteriile.

– Se recomandă punerea bijuteriilor după ce folosiți loțiunile de corp, cosmeticele, parfumurile, spray-urile de păr, nu înainte. Acestea pot dăuna pietrelor/perlelor/mărgelelor din compoziția bijuteriilor.

-Feriți bijuteriile de expunerea îndelungată la soare puternic sau lumina artificială puternică. Pietrele/mărgelele se pot decolora sau își pot pierde luciul.

– Feriți bijuteriile de umezeală.

Cum curățăm bijuteriile?

-După utilizare, îndepărtați praful și grăsimile cu ajutorul unui material moale, ușor umezit.